Wie op zoek gaat en zichzelf de vraag stelt, wie ben ik, komt in de Nederlandse literatuur al gauw de naam tegen van Wolter Keers.
Dat is geen wonder want Wolter is een van de mensen die wat Advaita betreft voor Nederlandse begrippen van grote betekenis is geweest en nog steeds is.
Op onze eigen zoektocht kwamen we al gauw in aanraking met het boek getiteld “Vrij Zijn” van Wolter Keers. Tevens bracht het boek “Ik BEN / ZIJN” ons in aanraking met Wolter want hij heeft de Nederlandse vertaling verzorgd van “I am That” met daarin de gesprekken met Shri Nisargadatta Maharaj.

Op YouTube vonden we diverse fragmenten van een satsang met Wolter maar de kwaliteit ervan vonden we wat te wensen overlaten. We hebben daarom de vrijheid genomen om deze wat beter gepubliceerd te krijgen. Het resultaat is hieronder in drie delen zichtbaar.

deel 1
deel 2
deel 3

Dankzij het initiatief van Patrick Kicken en Paul Smit is het nu ook mogelijk om een audio opname van Wolter Keers te beluisteren.

Je kunt daarvoor terecht op de site www.waarheid.com of via iTunes waar nog veel meer gesprekken te beluisteren zijn met betrekking tot Advaita.

Menno... ook een Wolter Keers liefhebber stuurde ons de volgende link met meer youtube films: http://nowthyself.wordpress.com/wolter-keers-1923-1985/videos/

En tevens de link naar zijn blog: http://nowthyself.wordpress.com/about/