Welkom bij AYANOMA

 

Ja waar gaat dit nu over... AYANOMA

Het gaat eigenlijk nergens over. AYANOMA is een website waar 'JIJ' totaal niets aan hebt.
Als het de bedoeling was om hier wat te halen of iets voor jezelf duidelijk te krijgen dan zit 'je' hier helemaal verkeerd.

 

De kans is groot dat 'jij' nou net hier die aanwijzing, net dat ene woord, dacht te vinden wat 'jij' nog nergens was tegengekomen.
Nou vergeet het maar…'JIJ' zult het nooit vinden.

Nou dat is waarschijnlijk niet het welkom waar je op gerekend had. Wat heb je nu aan een website waar 'JIJ' niets kunt vinden. Nou inderdaad helemaal Niets. De reden hiervoor is heel simpel... 'JIJ' als persoon bestaat namelijk niet.

Zou je nu afhaken en niet verder lezen dan heb je groot gelijk. Er zijn immers genoeg websites te vinden waar jij zogenaamd wel iets aan hebt en waar ze keer op keer duidelijk trachten te maken dat het allemaal om jou draait.
Sterker nog de meeste (advaite/nondualiteit) websites en teksten praten alleen maar over... 'wie jij werkelijk bent'.
Maar wat er niet is kan niet werkelijk iets zijn.

Mogelijk denk je nu toch, maar dat is precies wat ik wil weten. 'Ik wil weten wie ik werkelijk ben' en zo begint dan de onmogelijke zoektocht naar het onvindbare.
Onvindbaar omdat het er al is. Hoe vreemd het ook mag klinken je zoekt naar de aanwezigheid of wel... ZIJN.

En toch gaat die zoektocht mogelijk van start en daar is op zich niets mis mee.
Of je wilt of niet als je eenmaal een stap in de juiste richting lijkt te hebben gezet dan gaat het daarna vanzelf door.
Er is echter een oerwoud van teksten en video’s te vinden als het gaat over nondualiteit. AYANOMA probeert je een klein beetje te sturen in dat oerwoud of wel een kleine richtingaanwijzer te zijn.
Hier op AYANOMA staat al meer dan genoeg om mee te beginnen. Op de pagina met aanbevolen websites vind je meer verwijzingen naar diverse sites over dit onderwerp.

En heb je geen zin aan al dat gezoek, weet dan dat het werkelijk totaal nergens voor nodig is, want dat wat gezocht wordt is er al.

AYANOMA

 

O ja... je wilt natuurlijk graag weten wat dat nu is... AYANOMA
Kijk op de pagina met... wat is AYANOMA... dan is het snel duidelijk.

Vanuit AYANOMA zijn er al veel artikelen geschreven waarvan je er een klein aantal op deze site ziet en een ander deel, waarop je ook kunt reageren, staan op de
Blog van AYANOMA. http://ayanoma.blogspot.com/